niedziela, 1 września 2013

55: Jaglanka z pianką budyniową.

 Jag;lanka z pianką budyniową i z orzechami włoskimi, suszonymi śliwkami, migdałami podana z kiwi i nektarynką.

Jak się cieszę mój tata wraca z Bułgarii, cały tydzień Go nie widziałam i szczerze to trochę się stęskniłam :)


Do dzisiejszej jaglanki dodałam ubite białko z waniliowym proszkiem budyniowym i stewią , a i odrobiną wiórek kokosowych.Pomysł myślę, że fajny, bo jaglanka przybrała smak budyniu i smakowała bardzo delikatnie  ;)  



5 komentarzy:

  1. Też często dodaję ubite białko, dzięki temu jaglanka/owsianka/manna jest bardzo delikatna i puszysta :)

    OdpowiedzUsuń
  2. mi już jakoś ostatnio w ogóle nie przychodzi ochota na owsianki z białkiem, może po prostu zraziłam się na te wszelkie chmurki ;p
    fajnie, że cieszysz się z przyjazdu taty, spedzcie dziś miło dzień ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. świetne:) i ta pianka budyniowa, mniam:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Też bym się stęskniła ;) A śniadanie wygląda przesmacznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Miłego spotkania z tatą :) Śniadanie prezentuje się cudownie <3

    OdpowiedzUsuń