piątek, 20 czerwca 2014

191: Kasza jaglana na mleku ryżowym ♥

Jaglanka gotowana na mleku ryżowym podana z bananem, truskawkami, jabłkiem, daktylami, fistaszkami, sezamem, morwą białą i suszonymi plastrami kokosa
"Wyobraźnia jest wszystkim, jest próbnym przeglądem tego, co się w życiu przyciągnie."
Albert Einstein



14 komentarzy:

  1. Ale ilość dodatków. I same pyszne! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam tę miseczkę :] I zawartość oczywiście też :P

    OdpowiedzUsuń
  3. cudowne rozpoczęcie dnia! :))

    OdpowiedzUsuń
  4. Odpowiedzi
    1. właśnie to samo miałam napisać ! :D ogrom ich u ciebie :>

      Usuń
  5. Pysznie! I ciekawy cytat, dzięki.

    OdpowiedzUsuń
  6. Niesamowite <3
    Mogłabyś podać jak gotujesz kaszę jaglaną, że nie wychodzi Ci ona na sypko? ;)
    z góry bardzo dziękuję ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Czasami dodaję do niej tylko cynamon albo budyń :)

      Usuń
  7. Mleka ryżowego jeszcze nie miałam okazji próbować :)

    OdpowiedzUsuń
  8. właśnie jaglanka kojarzy mi się z Twoim blogiem ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mleko ryżowe najbardziej mi smakuje z roślinnych, super!

    OdpowiedzUsuń