Budyniowe płatki jaglane o smaku brzoskwiniowym podane z ricottą, bananem i płatkami kokosowymi+masło orzechowe .
Po wielkich porządkach parę dni temu odnalazłam je, a dzisiaj dopiero użyłam moje płatkach jaglanych w śnidaniu.Już dawno chciałam skosztować takich klasycznych połączeń, które wiele razy pojawiały się u was na blogach i wcale nie żałuję :)Było bardzo pysznie.
Hej, jeszcze mnie tu nie było, więc witam Cię serdecznie. :)
OdpowiedzUsuńPyszna kompozycja śniadaniowa. Brzoskwiniowy smak musiał ładnie się z ricottą połączyć. A do tego pyszne dodatki na wierzchu - niebo w gębie! :)
Jakie piękne jasne śniadanko :) Jak taki obłoczek wyglądają :)
OdpowiedzUsuńAle ma piękny pastelowy kolorek! Cudo ;)
OdpowiedzUsuńCudownie pełna miseczka :)
OdpowiedzUsuńoooo, jaki fajny puchacz :)) chmurka :3
OdpowiedzUsuńKlasycznie i delikatnie ♥
OdpowiedzUsuń