czwartek, 31 października 2013

94:Pieczona kasza manna pod ciastem francuskim ♥

Pieczona budyniowa manna o smaku wanilii z ciastem francuskim i płatkami migdałów.
Dzień zakończony pozytywnie, lekcje skończyłam o 11.00 :) Mogłoby być tak zawsze.
  "Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz, i uczynić z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu." 
- Bob Proctor



7 komentarzy:

  1. prze, prze, przepyszne musiało być *,*

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszny pomysł! Nie wpadłabym na to :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ciekawy pomysł z połączeniem manny i ciasta francuskiego :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę w końcu zrobić pieczoną mannę ! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam ciasto francuskie :D To genialny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Pod ciastem francuskim? Nie słyszałam o tym - ale na pewno wypróbuje Twój przepis :) bo kusi :)

    OdpowiedzUsuń