sobota, 24 maja 2014

177:Kasza gryczana gotowana na mleku ryżowym ♥


Kasza gryczana gotowana na mleku ryżowym podana z duszoną śliwką i nektarynką, masłem orzechowym, orzechami laskowymi i suszonymi plasterkami kokosa.


9 komentarzy:

  1. muszę się jak najszybciej przekonać do gryczanki!
    pyszne dodatki *-*

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeszcze powinnaś dokończyć podpis ,,... podane w prześlicznym i uroczym naczynku"

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszności:). Czy jest to kasza gryczana palona, czy niepalona? Tą pierwszą często wykorzystuje w wersji obiadowej, ale na słodko jej jeszcze nie próbowałam:).

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja tak samo, nigdy nie jadłam tej kaszy na słodko :P. Z wielką chęcią spróbuję.

      Usuń
  4. Ja tej kaszy na słodko jeszcze nie jadłam!

    OdpowiedzUsuń
  5. Tę kaszę lubię tylko w wersji wytrawnej. W wersji słodkiej wolę jednak gryczaną niepaloną.
    Zapraszam na http://iwonka-bloguje.blogspot.com :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak gryczna to tylko na słodko, innej opcji u mnie nie ma.
    Swietna miseczka <3

    OdpowiedzUsuń