poniedziałek, 28 kwietnia 2014

159:Jaglanka i truskawkowa tapioka ♥

Jaglanka (z jabłkiem w środku) podana z truskawkową tapioką, jogurtem brzoskwiniowym, migdałami, orzechami pekan i morwą.
Pierwszy dzień przeleciał mi dość szybko i mile.
Doszła mi paczka z mąką kokosową, a i w sklepie dopadłam kaszę bulgur.Już od długiego czasu chciałam jej spróbować.Z czym ją najczęściej jecie ?




8 komentarzy:

  1. Jaglanka i tapioka w jednej miseczce. Tak często mam problem na co się zdecydować, a nigdy na takie proste rozwiązanie nie wpadłam. Apetycznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Tapioka wygląda jak kawior :D

    OdpowiedzUsuń
  3. ile pyszności połączyłaś w jednej miseczce! :))
    mmm :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaka super podzielona miseczka tyle smakow mniam <3

    OdpowiedzUsuń
  5. jak bulgur to na słodko :D
    a po pomysły z wykorzystaniem mąki kokosowej zapraszam na mojego bloga :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Ach, i znowu ta tapioka... Chciałabym w końcu jej spróbować. Domyślam się, że połączenie jej z jaglanką było strzałem w dziesiątkę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Na wykorzystanie wspanialej mąki kokosowej u mnie znajdziesz dużo przepisów :]

    OdpowiedzUsuń
  8. Bulgur polecam z budyniem ;)

    OdpowiedzUsuń