czwartek, 24 kwietnia 2014

156:Budyniowe naleśniki ♥

Budyniowe naleśniki o smaku wanilii podane z domowym twarożkiem słodzonym cukrem kokosowym, dżemem truskawkowym 100%, bananem, gruszką i sezamem.
Pierwszy raz robiłam naleśniki na małej kwadratowej patelni teflonowej.A myślałam, że pożytku z niej nie będę miała, ale myliłam się od dzisiaj zawsze jej będę używać, bo o dziwo ani jeden naleśniczek mi się nie zepsuł.No i jak zwykle podczas smażenia musiałam zjeść jednego bez dodatków :)  




10 komentarzy:

  1. Fajna taka patelnia! Też chcę!

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają cudownie :3 Poddasz przepis?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Budyniowe naleśniki:1/2 szkl.mleka, jajko, 40g budyniu waniliowego, 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia.Jajko wymieszać z mlekiem, dodać budyń i proszek.Dokładnie wymieszać i smażyć :)

      Usuń
  3. niesamowite!
    budyniowe chyba najlepszee! :))

    OdpowiedzUsuń
  4. tak! budyniowe naleśniki to coś, co lubię!

    OdpowiedzUsuń
  5. A jak ładnie wyglądają, takie trójkąciki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. wygladaja bardzo fajnie i swietnie nadziane <3

    OdpowiedzUsuń
  7. kwadratowe naleśniki - to jest to! ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Kwadratowych naleśników to ja nigdy nie widziałam. Z pewnością smakują inaczej niż te okrągłe ;P
    A budyniowe są taaakie delikatne <3

    OdpowiedzUsuń