sobota, 22 lutego 2014

129:Kasza jaglana z miodem i granatem ♥

Kasza jaglana z miodem podana z ricottą, bananem, granatem i solonymi migdałami.
Nie wiedziałam, że takie połączenie składników da smak kremówki z delikatną pianką,no a jednak.
Dni w moim życiu ostatnio zaczęły być trudne, zaczęłam żałować jednej decyzji, której już prawdopodobnie nie da się naprawić po prostu spieprzyłam sprawę.
Poczekam , może coś się zmieni. 




7 komentarzy:

  1. solone migdały wśród słodkich smaków, idealnie! ja dodaję pistacje prażone, obłęd <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale pyszności <333
    Ta ricotta wygląda bosko <33

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciężko doradzić jak nie wiadomo o co chodzi, ale najczęściej bywa tak, że pozornie złe decyzje okazują się dobrymi, a czas jest lekarstwem na wszystko :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale musiała rozpływać się w ustach :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale pysznie się prezentuje, cudo <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Idealne polączenie uwielbiam jaglana , a twoja wersja totalnie do mnie trafila <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Grunt to zachować spokój i pozwolić, aby to czas mógł coś zmienić.

    OdpowiedzUsuń