Kasza jaglana z miodem podana z ricottą, bananem, granatem i solonymi migdałami.
Nie wiedziałam, że takie połączenie składników da smak kremówki z delikatną pianką,no a jednak.
Dni w moim życiu ostatnio zaczęły być trudne, zaczęłam żałować jednej decyzji, której już prawdopodobnie nie da się naprawić po prostu spieprzyłam sprawę.
Poczekam , może coś się zmieni.
solone migdały wśród słodkich smaków, idealnie! ja dodaję pistacje prażone, obłęd <3
OdpowiedzUsuńAle pyszności <333
OdpowiedzUsuńTa ricotta wygląda bosko <33
Ciężko doradzić jak nie wiadomo o co chodzi, ale najczęściej bywa tak, że pozornie złe decyzje okazują się dobrymi, a czas jest lekarstwem na wszystko :)
OdpowiedzUsuńAle musiała rozpływać się w ustach :)
OdpowiedzUsuńAle pysznie się prezentuje, cudo <3
OdpowiedzUsuńIdealne polączenie uwielbiam jaglana , a twoja wersja totalnie do mnie trafila <3
OdpowiedzUsuńGrunt to zachować spokój i pozwolić, aby to czas mógł coś zmienić.
OdpowiedzUsuń