Ricottowe gofry kokosowe podane z prażonymi jabłkami i masłem orzechowym.
Na dzisiejsze śniadanie kolejny raz skorzystałam z sprawdzonego przepisu Sanmy, jednak ja do masy na gofry dodałam łyżkę wiórek kokosowych, co dało niesamowity i niepowtarzalny smak.Już nie pamiętam jak dawno jadłam tak pulchniutkie i smaczne gofry. (▰˘◡˘▰)
Have a nice day ! <3
Pycha , mam na nie ochotę <3
OdpowiedzUsuńno wyglądają pięknie! wczoraj miałam robić właśnie gofry ricottowe ale padło na placki, więc następnym razem zrobię goferki ;3;3
OdpowiedzUsuńMasz ciekawą gofrownicę, te gofry wyglądają cudownie :D Do tego połączenie jabłka z PB to jedno z moich ulubionych :)
OdpowiedzUsuńU'lala jakie puchacze ! Uwielbiam takie ;)
OdpowiedzUsuń