piątek, 31 stycznia 2014

120:Gofry ricottowo-kokosowe podane z prażonymi jabłkami i masłem orzechowym ♥

Ricottowe gofry kokosowe podane z prażonymi jabłkami i masłem orzechowym.
 Na dzisiejsze śniadanie kolejny raz skorzystałam z sprawdzonego przepisu Sanmy, jednak ja do masy na gofry dodałam łyżkę wiórek kokosowych, co dało niesamowity i niepowtarzalny smak.Już nie pamiętam jak dawno jadłam tak pulchniutkie i smaczne gofry. (▰˘◡˘▰)
Have a nice day ! <3


4 komentarze:

  1. no wyglądają pięknie! wczoraj miałam robić właśnie gofry ricottowe ale padło na placki, więc następnym razem zrobię goferki ;3;3

    OdpowiedzUsuń
  2. Masz ciekawą gofrownicę, te gofry wyglądają cudownie :D Do tego połączenie jabłka z PB to jedno z moich ulubionych :)

    OdpowiedzUsuń
  3. U'lala jakie puchacze ! Uwielbiam takie ;)

    OdpowiedzUsuń