Domowe tacos z warzywami i ciecierzycą.
Jak się cieszę, że to już koniec przynajmniej na dziś.W skrócie mówiąc w szkole było nudno, ale na szczęście dzięki znajomym dzień się nawet udał.Już dzisiaj biorę się za naukę, bo jest jej aż za dużo.
Robiłam rankiem właśnie zdjęcia placuszków nadziewanych z dżemem malinowym i masłem orzechowym, a tu bateria się w aparacie padła-to pewnie przez to, że dzisiaj jest piątek 13 :). Mam nadzieję, że je powtórzę i wam z chęcią pokażę.
Do zrobienia pity lub macy dałam 60 ml mąki gryczanej, 20 ml wody i szczyptę soli.Wyrobiłam ciasto, przeleciałam wałkiem i dałam na patelnię na parę sekund i jest :)
Czekam na te placuszki :) Takie domowe tacos brzmi ciekawie, idealne na szybki obiad!
OdpowiedzUsuńŻyczę miłej nauki :D
Pozdrawiam!
Te domowe tacos wyglądają wspaniale, proste a zdrowe :)
OdpowiedzUsuńBardzo fajny pomysł :) Coś w tym rodzaju na pewno zrobię, bo warto testować nowe przepisy
OdpowiedzUsuń